All 80ies harelbeke dj


INTERVIEW: Dj Vetz!


Ratrock: Stel jezelf eens voor ?

Dj Vetz!: Een gezonde levensgenieter die van feest en muziek houdt.

ben gestart als dj in 1979 met twee platendraaiers en iets wat moest doorgaan voor mengpaneel, gekocht in den Tandy. (lacht)


Ratrock: Welke muziek speelde je dan?

Dj Vetz!: In het begin was het alles wat in de top 30 stond, heel veel Disco en Pop, al vlug werd het disco bartje omgewisseld naar draaien in danscafé den Bolhoed in Ieper, dat was een redelijk beruchte New wave club en al snel kwamen er andere discotheken vragen om te draaien als ook de grote td's in de tijd, bal van de burgemeester en zo. (lacht)

Ratrock: Wat is je favoriete muziek stijl ?

Dj Vetz!: Das een moeilijke, ik ben van de Disco in de New Wave en punk gerold en in alle stijlen zit er super muziek. Ik ben een grote Ska fan en Iggy Pop is een van mijn idolen. Dat wil niet zeggen dat ik bvb ook total loss kan gaan op Kool and the Gang of zelfs Michael Jackson.Ratrock: Is All 80ies niet te soft voor jou, hoe zie je dat?

Dj Vetz!: Het is de 9e keer dat ik All 80ies draai, nu voor het eerst in Harelbeke. Voor mij is het ook back in time, heel leuk om nog eens de populaire 80's deuntjes te mogen draaien. Iedere keer ben ik benieuwd hoe de mensen reageren, de leukste momenten zijn die waar je mensen ziet kijken van dat is lang geleden, en dan volledig uit hun dak gaan.


Ratrock: Je staat nu al 30 jaar achter de schuivers wat zijn je mooiste herinneringen?

Dj Vetz!: Overal de eerste keer is leuk, als je niet weet wat er gaat gebeuren. de eerste keer dat ik in discotheek den LP in Gent moest draaien was ik zo nerveus dat de wc vooraf redelijk bezet was. (Lacht) toen ik achter de booth kwam zag ik de bende van den Bolhoed uit Ieper staan, weg stress .

Maar er waren zoveel leuke feesten, Dranouter, Muzikale Dinsdagen, Bezem rock, De Sjonnie Oaverechts acts en de vele kleine fuifjes en TD's. hoe meer de mensen en ikzelf zweten hoe liever ik het heb . 


Ratrock: Ga je er nog 30 jaar bij doen?

Dj Vetz!: Zo lang ik er plezier aan heb en dat er gedanst word op de muziek die ik draai doe ik voort. Ik krijg nog steeds nieuwe uitdagingen, ik mag deze zomer op W Festival spelen en das voor mij een erkenning dat ik toch iets van 80s muziek ken. 


Dj Vetz!: op All 80ies ga ik me volledig smijten !


Ratrock: Bedankt !

© All Rights Reserved Ratrock.be